Εγγυημένη Προστασία με τα Συστήματα Ασφαλείας Paradox

Η ACTION ZEUS SECURITY GROUP είναι μια ευυπόληπτη εταιρεία στο χώρο της ασφάλειας, που ασχολείται με την πώληση και την εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας για την αποτελεσματική προστασία των ατόμων αλλά και της περιουσίας τους – ιδιωτικής ή επαγγελματικής. Η συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση για ολοκληρωμένες λύσεις ασφαλείας, μας έχει οδηγήσει στη συνεχή αναζήτηση νέων τεχνολογιών και καινοτόμων λύσεων για τις ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών μας. Η εταιρεία μας παρέχει λύσεις ηλεκτρονικής ασφάλειας παγκόσμιας κλάσης, με άμεση απόκριση των επαγγελματιών μας και πλήρεις παραδόσεις έργων για την εγκατάσταση ενός προγράμματος ασφαλείας, καθιστώντας την εταιρεία μας ως τον ιδανικό συνεργάτη για τις πιο περίπλοκες και εξελιγμένες ηλεκτρονικές εφαρμογές ασφαλείας για κάθε είδους ιδιωτικό ή επαγγελματικό χώρο.

Η ACTION ZEUS SECURITY GROUP με την πολυετή πείρα της στα συστήματα ασφαλείας παρέχει τα πλέον αξιόπιστα συστήματα συναγερμού με την εγγύηση της εταιρείας PARADOX, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες συστημάτων ασφαλείας στον κόσμο. Το σύστημα συναγερμού που θα τοποθετηθεί στο χώρο της οικίας ή της εργασίας σας, αποτελεί τον πίνακα ελέγχου για τη ρύθμιση της συνολικής ασφάλειάς του. Κάθε αισθητήρας που θα εγκατασταθεί στη ρύθμιση αυτή, αναφέρεται στο γενικό σύστημα συναγερμού. Τυχόν προσαρμογές στις ρυθμίσεις του αισθητήρα γίνονται χρησιμοποιώντας το σύστημα ασφαλείας σας. Ο τύπος απόκρισης των συστημάτων αυτών περιλαμβάνει την ενεργοποίηση ενός συμβάντος συναγερμού στο σύστημά σας, όπου ανάλογα με το σχέδιο παρακολούθησης του χρήστη, αυτό το σήμα συναγερμού θα σταλεί στον κεντρικό σταθμό παρακολούθησης της εταιρείας μας, ώστε ο χειριστής μας να οδηγηθεί στην άμεση αποστολή δυνάμεων έκτακτης ανάγκης.

Μέσω της συνεργασίας μας με την εταιρεία PARADOX, μπορούμε να εγκαταστήσουμε τα συστήματα συναγερμού τελευταίας γενιάς, μέσα από τα δεκάδες προϊόντα που εγγυώνται την απόλυτη προστασία σας, από ασύρματα κέντρα συναγερμού, υπερσύγχρονα πληκτρολόγια για την εύκολη χρήση και τηλεφωνητές συστήματος για άμεσο προγραμματισμό και ενεργοποίηση. Για όλες αυτές τις περίπλοκες και τεχνολογικές εγκαταστάσεις, η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη με το διεθνώς αναγνωρισμένο πρότυπο ΙSO9001/2015 για την εμπορία και την εγκατάσταση ειδικών συστημάτων ασφαλείας και πυρανίχνευσης, το οποίο διασφαλίζει την προσδοκώμενη ποιότητα στα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρονται στους πελάτες μας, πάντοτε με στόχο την ικανοποίησή τους. Επίσης, για κάθε εγκατάσταση ενός συστήματος ασφαλείας στο χώρο σας, σας παρέχουμε δωρεάν τη συνδρομή του κέντρου λήψης σημάτων για έναν ολόκληρο χρόνο!

Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά και να μιλήσουμε για το εξατομικευμένο σύστημα ασφαλείας για το χώρο σας, μέσα από μια ολοκληρωμένη και συμφέρουσα πρόταση της εταιρείας μας. Γιατί στην ACTION ZEUS SECURITY GROUP, η ασφάλειά σας είναι και δική μας προτεραιότητα.