ΑΝΤΙΒΑΛΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Η αντιβαλλιστική προστασία επιτυγχάνεται με τη χρήση αντιβαλλιστικών υφασμάτων που χρησιμοποιούνται εκτενώς από τα διάφορα σώματα ασφαλείας, όπως τα σώματα της αστυνομίας, της πυροσβεστικής αλλά και του στρατού, ανάμεσα σε άλλα. Αυτά τα αντιβαλλιστικά προϊόντα μέσω του ανθεκτικού τους υφάσματος, προσφέρουν αποτελεσματική προστασία σε περιστατικά επικίνδυνων συγκρούσεων, πυροβολισμών, επιθέσεων με μαχαίρι κ.λ.π. Συγκεκριμένα, τα αλεξίσφαιρα γιλέκα έχουν σχεδιαστεί για να διασκορπίσουν την περιστρεφόμενη ενέργεια που προκαλείται από τη σφαίρα και να ελαχιστοποιήσουν ένα πιθανό τραύμα πυροβολισμού. Τα σκληρά θωρακισμένα γιλέκα είναι κατασκευασμένα από ενισχυμένες ατσάλινες πλάκες που προσφέρουν μια εξαιρετική ασπίδα προστασίας. Όμως αυτές οι ατσάλινες πλάκες το μετατρέπουν σε μια αν μη τι άλλο βαριά και δυσκίνητη προσθήκη στον εξοπλισμό σας. Φυσικά το υλικό του ατσαλιού δεν είναι αδιαπέραστο, διότι υπάρχουν ορισμένα πυρομαχικά τα οποία μπορούν να διεισδύσουν στο υλικό του ατσαλιού.

Αλεξίσφαιρα Υψηλής Ποιότητας

Τα πιο εξελιγμένα αλεξίσφαιρα γιλέκα παραγωγής, χρησιμοποιούν για επικάλυψη ανθεκτικά αλλά ταυτόχρονα ελαφριά και σύνθετα υλικά από κεραμικό και τιτάνιο, ώστε να προσφέρουν μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων, δίχως το υπερβολικό βάρος των σκληρά θωρακισμένων γιλέκων. Αυτή η πιο “ελαφριά” θωράκιση δεν είναι τόσο ισχυρή όπως εκείνων των πιο βαριά θωρακισμένων γιλέκων, αλλά προσφέρουν μεγαλύτερη προστασία ενάντια στη φθορά και στη μεταφορά τους. Συνήθως αποτελούνται από ίνες του υλικού Kevlar. Όπως συμβαίνει κατα τη θωράκιση και προστασία σε ένα σκληρά θωρακισμένο γιλέκο, έτσι και σε αυτά, τα ανθεκτικά στρώματα του υλικού Kevlar, μπορούν να παραμορφώσουν την εισερχόμενη σφαίρα, ελαττώνοντας την ενέργεια πρόσκρουσης με την επιφάνειά του και συνεπώς την προστασία των ζωτικών σας οργάνων.Επί τούτοις, υπάρχουν και τα λεγόμενα κρυφά αλεξίσφαιρα γιλέκα τα οποία έχουν σχεδιαστεί σύμφωνα με τις λεπτότερες και πιο ευέλικτες απαιτήσεις, ενώ παράλληλα παρέχουν στο χρήστη αποδεδειγμένη προστασία σύμφωνα με τους επίσημους κανόνες και τα ισχύοντα πρότυπα ασφαλείας. Τα συγκεκριμένα αλεξίσφαιρα γιλέκα δίνουν τη δυνατότητα στον χρήστη να αποκρύψει σε τρίτους ότι είναι εξοπλισμένος με μια θωράκιση σώματος.

Αλεξίσφαιρα Elmon για Ασφάλεια & Προστασία

Η εταιρεία μας ACTION ZEUS SECURITY GROUP επιλέγει τα προϊόντα της εταιρείας ELMON για την ασφάλεια και την προστασία της ανθρώπινης ζωής. Έχουμε επιλέξει αυτήν τη συνεργασία, διότι η ELMON αποτελεί εδώ και χρόνια την κορυφαία εταιρεία παροχής Ολοκληρωμένων Αμυντικών Συστημάτων και προϊόντων που καλύπτουν τις απαιτήσεις της εθνικής άμυνας και ασφάλειας. Ειδικεύεται στο σχεδιασμό, την εξέλιξη και την υλοποίηση ποιοτικών λύσεων για τη θωράκιση του σώματος, όλων των σωμάτων ασφαλείας παγκοσμίως. Η σπουδαία τεχνογνωσία και το δυναμικό σύνολο των ανθρώπων με πολυετή εμπειρία στον τομέα της αμυντικής βιομηχανίας, αποτυπώνεται πάνω στα προϊόντα που δημιουργήθηκαν για να προστατέψουν την τεράστια αξία της ανθρώπινης ζωής. Αποκτήστε σήμερα το υψηλότερο επίπεδο προστασίας που ακολουθεί πιστά τα διεθνή πρότυπα και ανταποκρίνεται επάξια σε κάθε είδους απειλή.

Η ικανότητα να προστατεύσετε τον εαυτό σας από ενδεχόμενους κινδύνους, αποτελεί αρετή.