Η εγκατάσταση και τοποθέτηση ενός συστήματος Ασφαλείας στο χώρο σας, μετατρέπεται 100% σε μέσο αποτροπής κάθε παραβίασης, μόνο μέσω σύνδεσης του συστήματος με ένα αξιόπιστο Κέντρο Λήψης Σημάτων.Το Κέντρο Λήψης Σημάτων είναι αυτό που επιτηρεί συνεχώς την ορθή λειτουργία του συστήματος σας και ενημερώνει τις αρμόδιες αρχές, εσάς και τους οικείους σας, σε κάθε περίπτωση κινδύνου.

ΕΞΕΛΙΞΗ

Οι συνεχείς και συντονισμένες προσπάθειες της ACTION ZEUS SECURITY GROUP για να συμβαδίζει πάντα με την εξέλιξη και να λειτουργεί ένα σύγχρονο κέντρο λήψης σημάτων ήχου και εικόνας, σε συνδυασμό με τις επενδύσεις που ήδη υλοποίησε και σε αυτές που σχεδιάζει για το μέλλον, θα συμβάλλουν καθοριστικά στην λειτουργία του και στην ασφάλεια σας.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ – ΚΕΝΤΡΟ ΛΗΨΗΣ ΣΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΑΘΗΝΑ & ΚΡΗΤΗ

Το Κέντρο Λήψης Σημάτων Ήχου και Εικόνας της ACTION ZEUS SECURITY GROUP σε Αθήνα, Κρήτη και όλη την Ελλάδα, είναι εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα που κυκλοφορούν, στο χώρο της ασφάλειας. Διαθέτει ψηφιακές, αναλογικές και VoIP (Voice Over IP) τηλεφωνικές γραμμές και συνδέεται στο διαδίκτυο με τις υψηλότερες ταχύτητες. Έχει στην κατοχή του μισθωμένες γραμμές μεγάλης χωρητικότητας, με υψηλή ταχύτητα, από 4 διαφορετικούς παρόχους, εκ των οποίων η μία είναι εξωτερικού και μία γραμμή Internet μέσω κινητής τηλεφωνίας. Παρακολουθεί, ελέγχει και αρχειοθετεί σε 24ωρη βάση, 365 μέρες το χρόνο, χιλιάδες σήματα από συναγερμούς και συστήματα CCTV, που είναι εγκατεστημένα στο χώρους των συνδρομητών της εταιρείας.Τα εισερχόμενα αυτά σήματα επεξεργάζεται και αξιοποιεί το εκπαιδευμένο προσωπικό της ACTION ZEUS SECURITY GROUP, που έχει ειδικευτεί στον τομέα υψηλής ασφαλείας, με σύστημα μηχανογράφησης προηγμένης τεχνολογίας.

Η ACTION ZEUS SECURITY GROUP, πιστή στην φιλοσοφία της για ολοκληρωμένη και υψηλού επιπέδου παροχή υπηρεσιών ασφάλειας, εναρμονισμένη με τις πιο σύγχρονες απαιτήσεις, παρέχει στους συνδρομητές της υπηρεσίες όπως:

Οπτική επιβεβαίωση συναγερμού

Η οπτική επιβεβαίωση συναγερμού πραγματοποιείται από το κέντρο λήψης σημάτων ήχου και εικόνας με το οποίο η ACTION ZEUS SECURITY GROUP επιτηρεί On Line την επιχείρησή σας μέσω INTERNET. Έτσι έχουμε τη δυνατότητα να έχουμε άμεση οπτική επαφή με το χώρο σας όταν εκδηλωθεί συναγερμός, κατά βάση την ώρα που δεν λειτουργεί η επιχείρηση ή κατά την ώρα που λειτουργεί και λάβουμε σήμα κινδύνου από το κομβίο ληστείας. Η εικόνα που λαμβάνουμε καταγράφεται στους υπολογιστές μας και κατά περίπτωση, παραδίδεται αντίγραφο στον πελάτη και στην Αστυνομία, εφόσον ζητηθεί.Είμαστε από τις λίγες εταιρείες που συσχετίζουμε τον συναγερμό, με την οπτική επιβεβαίωση, έχοντας στην διάθεση μας το βίντεο με την αιτία που προκλήθηκε ο συναγερμός.

Άμεση επέμβαση

Πρόκειται για την υπηρεσία η οποία αποστέλλει περιπολικό όχημα στο συντομότερο δυνατό χρόνο, σε κάθε σήμα συναγερμού, που θα ληφθεί από σύστημα συνδεδεμένο με το Κέντρο Λήψης Σημάτων Συναγερμού Εικόνας και Ήχου, καθημερινά 365 ημέρες το χρόνο.Τα οχήματα είναι πλήρως εξοπλισμένα και επανδρωμένα από ένστολο προσωπικό ασφαλείας και καθοδηγούνται από το κέντρο επιχειρήσεων της ACTION ZEUS SECURITY GROUP μέσω ασυρμάτου UHF, στα οποία δίνονται όλες οι απαραίτητες λεπτομέρειες ώστε να γίνει πλήρης και γρήγορος έλεγχος στον προστατευόμενο χώρο. Οι φύλακες έχουν άριστη γνώση της πόλης και της περιφέρειας. Βοηθός τους στο θέμα του εντοπισμού του χώρου που χρήζει άμεσης επέμβασης είναι και ένα προηγμένο σύστημα γεωγραφικού προσδιορισμού θέσης (GPS) το οποίο είναιεγκατεστημένο στο περιπολικό όχημα.