Έμπειροι Ιδιωτικοί Ερευνητές σε Κρήτη & Αθήνα

Οι ιδιωτικοί ερευνητές πρέπει να χαρακτηρίζονται από παρατηρητικότητα και έντονη αναλυτικότητα. Συχνά αναφερόμενοι και ως ιδιωτικοί ντετέκτιβ, αυτοί οι επαγγελματίες χρησιμοποιούν μια σειρά τεχνικών παρακολούθησης και διερεύνησης για τη συλλογή πληροφοριών σχετικά με μια υπόθεση. Οι συγκεκριμένοι επαγγελματίες παρουσιάζουν ειδικές άδειες άσκησης του συγκεκριμένου επαγγέλματος, το οποίο τους επιτρέπει να συνεργάζονται στενά με τις αστυνομικές υπηρεσίες, τις ιδιωτικές επιχειρήσεις, τους οργανισμούς, καθώς και μεμονωμένους πελάτες.Η συντριπτική πλειονότητα της εργασίας ενός ιδιωτικού ερευνητή περιλαμβάνει τη συλλογή και την αναζήτηση πληροφοριών. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί μέσω αναζητήσεων σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές, σε συστήματα παρακολούθησης, σε διεξαγωγές συνεντεύξεων και μυστικών συναντήσεων. Επίσης οι ιδιωτικοί ερευνητές μπορούν να διεξάγουν έρευνες παρακολούθησης και κλειστών ποινικών υποθέσεων. Μπορούν επίσης να κληθούν να εξετάσουν περιπτώσεις απάτης ασφάλισης και αποζημίωσης των εργαζομένων. Σε αυτές τις περιπτώσεις, μπορεί να αφιερώσουν σημαντικό χρόνο στην παρακολούθηση υπόπτων για τη συλλογή φωτογραφικού υλικού και καταγεγραμμένων στοιχείων.

Ένας ιδιωτικός ερευνητής της εταιρείας Action Zeus μπορεί να συλλέξει και να αναλύσει αποτελεσματικά τις πληροφορίες μιας υπόθεσης, η οποία μπορεί να περιλαμβάνει:

  • Διεξαγωγή μυστικών ερευνών
  • Εκτέλεση δραστηριοτήτων παρακολούθησης
  • Τεκμηρίωση και αναφορά των αποτελεσμάτων της ερευνητικής διαδικασίας
  • Συνέντευξη ατόμων
  • Παροχή υπηρεσιών ασφαλείας
  • Εντοπισμός αγνοουμένων
  • Δικαστικές μαρτυρίες

Αν και δεν αποτελούν κυβερνητικοί πράκτορες, οι πληροφορίες που συλλέγουν οι ιδιωτικοί ερευνητές μπορεί να χρησιμοποιηθούν αργότερα για ποινικές έρευνες. Για αυτόν τον λόγο, οι ιδιωτικοί ερευνητές της εταιρείας μας τηρούν όλους τους απαραίτητους και θεσμοθετημένους κανόνες συλλογής και δημοσίευσης των αποδεικτικών στοιχείων.

Εκπαίδευση, κατάρτιση και πιστοποίηση

Όλη η ομάδα των ιδιωτικών ερευνητών του Action Zeus αποτελείται από άρτια καταρτισμένους και πιστοποιημένους επαγγελματίες, οι οποίοι κατέχουν όλες τις απαραίτητες γνώσεις του Ποινικού Δικαίου και με αποδεδειγμένη εμπειρία σε υποθέσεις ιδιωτικών ερευνών. Η σημαντική εργασιακή εμπειρία των ερευνητών μας, με σημαντικές επιτυχίες σε διάφορους τομείς επιβολής του νόμου και στον τομέα της ποινικής δικαιοσύνης, καθιστούν την ομάδα μας, ως την πλέον αξιόπιστη λύση στις υπηρεσίες ιδιωτικής έρευνας. Επιπλέον, οι πιστοποιήσεις και οι κρατικές άδειες των επαγγελματιών μας, εξασφαλίζουν την πλήρη διαφάνεια των υπηρεσιών μας, πάντα με σεβασμό στις νομικές παραμέτρους και κανονισμούς της χώρας.Ένας ισχυρός και αξιόπιστος επαγγελματίας ντετέκτιβ θα διασφαλίσει πως όλα τα προβλήματά σας θα επιλυθούν. Ο ερευνητής θα εξασφαλίσει τα αποδεικτικά στοιχεία που χρειάζεστε για να λάβετε τα επόμενα βήματα αντιμετώπισης της υπόθεσής σας, δίνοντας απάντηση σε όλα τα πιθανά ερωτήματα που έμειναν ανεξιχνίαστα. Εάν λοιπόν χρειάζεστε βοήθεια για να συνδέσετε τα “κομμάτια του παζλ”, τότε η πρόσληψη ενός ιδιωτικού ερευνητή από την εταιρεία μας αποτελεί μια εύστοχη επένδυση.

Είτε το ζήτημα της υποθέσεώς σας είναι Αστικού, Ποινικού ή Εργατικού Δικαίου, οι επαγγελματίες ερευνητές μας θα συνεργαστούν μαζί σας, για να λάβουν τις απαντήσεις που χρειάζεστε. Οι ιδιωτικοί ερευνητές μας, ξεχωρίζουν για την έμφασή τους στη λεπτομέρεια, τη νομική τους δέσμευση αλλά και την αυστηρή προστασία του απορρήτου σας. Εμπιστευτείτε την ομάδα ιδιωτικών ερευνών του Action Zeus σήμερα για όλες τις υποθέσεις σας.