Σύστημα Παρακολούθησης iAlert σε Κρήτη & Αθήνα

Σε έναν κόσμο περικυκλωμένο από κινδύνους, οι διάφορες εταιρείες ιδιωτικής φύλαξης αναζητούν συνεχώς τρόπους για να βελτιώσουν τον τρόπο με τον οποίο ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών τους. Σε αυτή την προσπάθεια βελτίωσης των προσφερόμενων υπηρεσιών τους χρησιμοποιούν την εξέλιξη της τεχνολογίας και πιο συγκεκριμένα των πληροφοριακών συστημάτων, για να αυξήσουν την απόδοση της προστασίας που παρέχουν. Η Action Zeus, μια εταιρεία που συμβαδίζει με την ανάπτυξη των τεχνολογικών μέσων, εκμεταλλεύεται την ευρεία χρήση του διαδικτύου και των application στα σύγχρονα κινητά τηλέφωνα, για να αυξήσει την αποδοτικότητα και την αμεσότητα των υπηρεσιών της σε Αθήνα, Κρήτη και όλη την Ελλάδα.

Η εταιρεία μας διαχειρίζεται όλα τα στοιχεία των συνδρομών της, μέσω της εφαρμογής iAlert, πάντοτε γνωρίζοντας και προφυλάσσοντας τα προσωπικά δεδομένα όλων των πελατών της, μέσα από μια πιο προσωποποιημένη και εξατομικευμένη εξυπηρέτηση. Με τη χρήση αυτού του λογισμικού, η εταιρεία μας έχει 24ωρη διαρκή σύνδεση με τους πελάτες της, αλλά και με εξειδικευμένες και εξουσιοδοτημένες αρχές, για περιστατικά διατάραξης και κινδύνου της ιδιωτικής ασφάλειας, ιατρικής μέριμνας αλλά και των διαφόρων φυσικών καταστροφών που μπορεί να προκύψουν ανα πάσα στιγμή. Η ύπαρξη αυτού του λογισμικού ήρθε για να δώσει μεγαλύτερο έλεγχο στον ίδιο τον πελάτη αλλά και να αυξήσει το εύρος των υπηρεσιών που είναι διαθέσιμες σε μια κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.

Κάνουμε λόγο λοιπόν για μια καινοτόμα εφαρμογή που προσφέρει 24ωρη προστασία στους χρήστες, αποτρέποντας εγκαίρως πολλά δυσάρεστα περιστατικά, προτού εκείνα επεκταθούν και προκαλέσουν δυσάρεστες συνέπειες σε εσάς αλλά και στην ιδιωτική σας περιουσία. Οποιαδήποτε κατάσταση και αν αντιμετωπίζετε, πλέον η έκκληση για βοήθεια είναι πιο εύκολη από ποτέ.Μέσω της εφαρμογής iAlert, έχετε πλέον τη δυνατότητα να στείλετε χειροκίνητα ή αυτοματοποιημένα σήματα συναγερμού στο ΚΛΣ της εταιρείας μας, η οποία με τη σειρά της θα εντοπίσει το πρόβλημά σας και θα σας αποστείλει την απαραίτητη  υπηρεσία προστασίας ή περίθαλψης για την περίπτωσή σας. Το εξειδικευμένο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας, θα βρίσκεται σε διαρκή επαγρύπνηση, για να σας προτείνουν άμεσα συμβουλές και λύσεις στα προβλήματα που σας απασχολούν, διαβιβάζοντας το σήμα σας στις αρμόδιες αρχές της περιοχής.

Οι πελάτες με τη χρήση της εφαρμογής θα έχουν πρόσβαση στις διάφορες γραμμές υποστήριξης και βοήθειας σε θέματα ασφάλειας, πυρασφάλειας και ακραίων καιρικών φαινομένων. Επιπλέον, οι υπηρεσίες μέριμνας υγείας που περιλαμβάνονται κατα τη χρήση αυτής της εφαρμογής, περιλαμβάνουν υγειονομική υποστήριξη, ιατρική περίθαλψη, όπως επίσης εύρεση χώρου φιλοξενίας και διαμονής.