Εποχούμενη Περιπολία σε Κρήτη & Αθήνα

Η ACTION ZEUS SECURITY GROUP διαθέτοντας ειδικά εκπαιδευμένους φύλακες και σύγχρονα εξοπλισμένα οχήματα σε Αθήνα, Κρήτη και όλη την Ελλάδα, αναλαμβάνει να περιπολεί τον χώρο ή τους χώρους σας, καθώς και μια καθαρισμένη περιοχή (π.χ. οικισμούς, γειτονιές, βιομηχανικές ζώνες,συγκροτήματα πολυτελών κατοικιών κλπ).

Η εποχούμενη περιπολία (Patrol) αφορά στη:

  • Διενέργεια περιμετρικής έρευνας (4 περιπολίες) από αυτοκίνητο και προσωπικό της εταιρείας για τον εντοπισμό κακόβουλων κινήσεων από τρίτους.
  • Ενδείξεων διάρρηξης στον φυλασσόμενο χώρο.
  • Εντοπισμό τυχόν τεχνικού ή φυσικού προβλήματος που ενδέχεται να έχει προκύψει.

Οι περιπολίες από οχήματα της εταιρείας ελέγχουν σε τακτά χρονικά διαστήματα τους χώρους πιστοποιώντας την παρουσία τους και τον έλεγχο με Ηλεκτρονικό Φορητό Σύστημα Ελέγχου και ειδική κάρτα που τοποθετείται στο χώρο.Το κέντρο επιχειρήσεων της εταιρείας μας είναι σε άμεση επαφή με το όχημα και τον υπάλληλο. Στο κέντρο μας καταγράφεται η ώρα, η τοποθεσία, το συμβάν και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί και έτσι μπορείτε να έχετε αναλυτική κατάσταση περιπολιών.

Στην περίπτωση που η μόνιμη προσωπική φύλαξη σας φανεί δαπανηρή λύση, οι περιπολίες αποτελούν την ιδανική εναλλακτική και οικονομικά προσιτή λύση.