Παρέχουμε στους πελάτες μας, την δυνατότητα να απολαύσουν την «απόλυτη» αίσθηση ασφάλειας, μέσω της υπηρεσίας φυσικής Περιπολίας και Άμεσης Επέμβασης.

Τα ιδιαίτερα ανεπτυγμένα ένστικτα και αισθήσεις των σκύλων, τους καθιστούν βασικό παράγοντα για την αποτελεσματικότητα των προγραμμάτων ασφαλείας παγκοσμίως. Οι επιχειρησιακές ικανότητές τους είναι αυτές που τους κάνουν απαραίτητα εργαλεία στην περιπολία, φύλαξη και ανίχνευση σε κάθε τομέα.

Η αυστηρή επιλογή χειριστών - σκύλων, το ψηλό επίπεδο εκπαίδευσης και η αποτελεσματικότητα της ομάδας μας K- 9, περιορίζουν τη βία, την εγκληματικότητα, και συμβάλλουν στην αποτροπή κάθε είδους απειλής κατά ατόμων ή επιχειρήσεων. Ελαχιστοποιούνται οι απειλές και θωρακίζεται ακόμα περισσότερο η ασφάλεια.

Η ACTION ZEUS SECUIRTY GROUP, καινοτομεί παρέχοντας υπηρεσίες ασφαλείας μέσω ειδικά εκπαιδευμένων σκύλων Κ-9  οι οποίοι χρησιμοποιούνται στον εντοπισμό έκνομων ενεργειών παράκαμψης των μέτρων ασφαλείας.

Παρέχουμε στους πελάτες μας, την δυνατότητα να απολαύσουν την απόλυτη αίσθηση ασφάλειας, μέσω της υπηρεσίας φυσικής Περιπολίας και Άμεσης Επέμβασης.

Οι φύλακες μας, πραγματοποιούν περιπολίες, ελέγχοντας κάθε σημείο του χώρου, κάνοντας τακτικούς επιτόπιους ελέγχους περιμετρικά, ενώ παράλληλα επεμβαίνουν ΑΜΕΣΑ στην περίπτωση ειδοποίησης από το 24ώρο Κέντρο Λήψης Σημάτων για συναγερμό, δηλαδή για πιθανή παραβίαση του χώρου.

 

k9p2.jpg
Οι φύλακες μας, πραγματοποιούν περιπολίες, ελέγχοντας κάθε σημείο του χώρου, κάνοντας τακτικούς επιτόπιους ελέγχους περιμετρικά, ενώ παράλληλα επεμβαίνουν ΑΜΕΣΑ στην περίπτωση ειδοποίησης από το 24ώρο Κέντρο Λήψης Σημάτων για συναγερμό, δηλαδή για πιθανή παραβίαση του χώρου.

Αναζήτηση

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή υπηρεσία. Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Συμφωνώ Διαφωνώ