ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

 Η ACTION ZEUS SECURITY GROUP δραστηριοποιείται στον τομέα της ασφάλειας από το 2010. Η τελευταία επταετία ήταν μια ιδιαίτερα γόνιμη περίοδος για την Εταιρεία, που διαμόρφωσε τα χαρακτηριστικά και έθεσε τα θεμέλια πάνω στα οποία θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για την ισχυροποίηση της ACTION ZEUS SECURITY GROUP σε Αθήνα, Κρήτη και όλη την Ελλάδα. Έχει πλέον το κρίσιμο μέγεθος και την συμπαγή μορφή που επιτρέπει στην Εταιρεία να ισχυροποιήσει την παρουσία της σε τέσσερεις τομείς επιχειρηματικής δραστηριότητας.Υπηρεσίες ασφαλείας, συστήματα ασφαλείας υπηρεσίες ναυαγοσωστικής και ιδιωτικές έρευνες.

“Security represents your sense of worth, your identity, your emotional anchorage, your self-esteem, your basic personal strength or lack of it.”

– STEPHEN COVEY

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Οι πρωτοποριακές δράσεις μας, στην ελληνική επιχειρηματική πραγματικότητα δημιουργούν για την ACTION ZEUS SECURITY GROUP μία μακροπρόθεσμη προοπτική.Σήμερα η ACTION ZEUS SECURITY GROUP αποτελεί ένα υγιές και σταθερό θεμέλιο για την ανάπτυξη κάθε δραστηριότητας σας. Η ιστορία μας, η ισχυρή παρουσία μας σε βασικούς κλάδους της επαγγελματικής δραστηριότητας, η βαθιά τεχνογνωσία των ανθρώπων μας αλλά κυρίως η αφοσίωση και η σκληρή δουλειά όλων μας, μας δίνουν την δύναμη να συνεχίζουμε με επιτυχία και να ισχυροποιούμε την θέση μας, σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Η επιχειρηματική εξωστρέφεια της Εταιρείας επιβεβαιώνεται από σημαντικές συμφωνίες που πραγματοποιήθηκαν και εξακολουθούν να πραγματοποιούνται, παρά τις αντίξοες συνθήκες της Ελληνικής οικονομίας.Οι προοπτικές ανάπτυξής της Εταιρείας για την επόμενη πενταετία επικεντρώνονται στην διεύρυνση του χαρτοφυλακίου της και στη σύναψη νέων συνεργασιών σε επενδύσεις που θα γίνουν στην Ελλάδα και αφορούν όλους τους τομείς της ασφάλειας.Η ACTION ZEUS SECURITY GROUP είναι έτοιμη για την νέα εποχή.